Hoe klanten over ons denken.

Mooie prijs, fijn contact en goed gelegd

Goed advies gehad. Joeri heeft alles rustig en professioneel uitgelegd. Zeker geen gladde verkoper. Gewoon duidelijk zonder poespas. Prima offerte met een goede prijs. Vakkundig gelegd. Zeer positief over de gang van zaken en ik zou Energie Perspectief zeker aanbevelen.

Testimonial

Bij het oriënterend bezoek was Joery duidelijk , netjes en compleet . Het werk werd op korte termijn gepland en bij de uitvoering was hij meedenkend en doortastend. Conclusie: Zeer tevreden over de werkwijze en plaatsing door deze betrouwbare vakman.

Mw

Na een aantal gesprekken met verschillende bedrijven heb ik voor Joery van Energie Perspectief gekozen. Zijn uitleg, prijs en overkomen waren goed. No nonsens en geen gladde praatjes. De zonnepanelen liggen op mijn dak en ik ben zeer tevreden over de manier van werken en zijn snelheid van inplannen. Een aanrader, ook het 1 op 1 contact is perfect.

zeer kundig

zeer goede vakman en betrouwbaar ook in na zorg super doet wat hij zegt en komt zijn woord na bedankt Thjeu

Prima service

Aanrader! Vanaf het eerste contact zijn we prima te woord gestaan door Joery. Duidelijke uitleg en goed advies. Geen moeite om een keer extra te komen om te laten zien hoe de panelen op het dak komen te liggen. Installatie ging ook erg vlot. Kortom, een vakman.

Vakkundig en kwaliteit

de mensen werken heel erg netjes en werken alles mooi af en een goede service reageert snel op mails Joery TOP

Vakkundig snel en betrouwbaar!

5/5: simpelweg omdat alles klopt. Snelle respons, korte lijnen en een eerlijk op maat (transparant) advies. Komt afspraken ook punctueel na, heel belangrijk vind ik. Goed degelijk systeem aangelegd met behulp van nette en kundige mensen. Kortom, echt een aanrader!!

Kundig, betrouwbaar en snel

Energieperspectief is een zeer kundig bedrijf. Joery kwam al op zeer korte termijn langs om uitleg te geven. Dit was zeer verhelderend en Joery heeft eerlijk en helder advies gegeven over de aanschaf van de panelen. De offerte zat de ochtend erna al in de mailbox. De montage verliep zeer vlot en er is zeer netjes gewerkt. Na de installatie duidelijke uitleg gekregen over het systeem. Wij zijn erg blij met onze panelen en met de snelle en goede service van Energieperspectief.

Dhr

Maandag het eerste contact met Joery, dezelfde avond om 20.00 uur informatie gesprek en inspectie ter plaatse en een minuut na middernacht de offerte in de mailbox. De installatie verliep snel en vakkundig. Om 8.00 uur aanwezig en iets na 12 uur lagen er 12 panelen geïnstalleerd en werkend op dak. Ook bij vragen na de installatie een snelle en correcte reactie. Conclusie. Aangenaam, betrouwbaar en last but not least deskundig!!

Betrouwbaar en enthousiaste service

Correcte en nette informatie verstrekking. Daarnaast een oprecht enthousiaste en betrouwbare partner op het gebied van zonnepanelen in de persoon van Joery. Bij een uitbreiding of nieuwe installatie is Energie Perspectief voor mij de partij.

Denkt in oplossingen

Snel een offerte in huis en een goede prijs Zeer betrokken en vakkundige plaatsing door Joery. Sinds de dag van plaatsing al veel energie opgewekt, zou het iedereen aanraden.

Testimonial

Op de schaal van 5 een 4.9. Komt zijn afspraken na, Werkt vlot en netjes. Voor, tijdens en na de installatie begrijpelijke uitleg. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!!!!

Betrouwbaar

Betrouwbaar en professioneel bedrijf. Komen hun afspraken na!

Perfect geholpen

Lang getwijfeld over zonnepanelen. Dankzij de energiebespaarlening toch gedaan. Wist niet van het bestaan af, maar Joery heeft ons perfect geholpen. Een review schrijven doe ik dan ook graag!

Zou het zo weer doen

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Joery van Energieperspectief. Normaal schrijf ik nooit een recensie maar ik wil graag helpen om anderen die nog twijfelen over te halen om te kiezen voor zonnepanelen van energieperspectief. Van de eerste offerte tot de installatie verliep alles zoals verwacht. Ik zou het zo weer doen!